NOTA INFORMATIVA SOBRE L’ACTIVITAT CINEGÈTICA a partir del dia 30/10/2020, per Estat d’Alarma i segona onada de COVID19

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 8259 de data 30.10.2020 ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

En el seu articulat s’inclouen varies restriccions, algunes afecten entre setmana i altres en cap de setmana (del divendres a les 6.00 fins el dilluns a les 6.00).

Les actuacions de caça individuals i col·lectives (menor i major) es poden practicar lliurament pel territori de Catalunya durant la setmana (dilluns a dijous).

Durant el cap de setmana només al municipi de residència i al limítrof, sense perjudici de les limitacions del “toc de queda” (horari nocturn).

Altres actuacions amb autorització excepcional de caça per danys (incloent les actuacions nocturnes) es poden fer tant durant la setmana com durant el cap de setmana, sense restriccions de mobilitat dins de Catalunya.

Segona Nota informativa oficial del Departament d´Agricultura sobre l´activitat cinegètica un cop s´ha reunit el PROCICAT

 

Font: www.fccterresebre.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *