Circulars

Descarregar Circular 2019

 

ÀPC T-10.152

Recordatori de la normativa pera la temporada 2019/2020

Aprovada en la Junta General Ordinària del dia 31 de maig de 2019

Dies hàbils de caça ÀPC:   DIJOUS, DISSABTES, DIUMENGES i FESTIUS, TOT EL DIA.

 

Caça Menor

La temporada comença el 13 d’octubre de 2019 i acaba el 2 de febrer del 2020.

La Perdiu: Del 13 d’octubre de 2019 fins al 5 de gener de 2020

El Conill: Del 13 d’octubre de 2019 fins al 6 de gener de 2020

El Tord: Del 13 d’octubre de 2019 fins al 9 de febrer de 2020

 

Caça Major

Porc Senglar

Especificacions especials per a la caça del Porc Senglar a la nostra ÀPC T-10.152:

Es concreta en batudes organitzades per la Societat, amb organització del Cap de Colla de la  Societat,  previ Ban Municipal, invitant a tots el Socis.

 

Normatives

Seguim un any més amb la prohibició d’ajudar-se del gos, en la caça del tord, a les finques llindants amb les parcel·les de cítrics.

Tal i com disposa el punt 16, de la Resolució ARP/831/2019, de 03 d’abril de 2019, publicat al DOGC 7848 de data 05/04/19:

ÉS OBLIGATORIA LA RECOLLIDA IMMEDIATA DELS CARTUTXOS UTILITZATS DURANT LA JORNADA DE CAÇA EN QUALSEVOL MODALITAT DE CACERA

Volem recordar que fa unes temporades es van col·locar 18 contenidors de recollida de baines, per la nostra ÀPC,  FEU-NE ÚS.

 

Recordatori d’obligat compliment per a tota persona que practiqui la caça a la nostra ÀPC T-10152, bé sigui Soci o invitat:

Per poder practicar la caça serà imprescindible estar en possessió del rebut de la temporada, o de l’autorització pertinent.

En el ven entès que, aquest rebut o autorització,  no té cap valor si no va acompanyat de tota la documentació necessària, en vigor,  per la pràctica de la caça: (Permís d’Armes, Llicencia de Caça tipus A o B, Assegurança Obligatòria i Voluntària. Així com, tota la documentació reglamentaria dels gossos que pugui usar per la practica de la caça).

El soci o invitat es fa responsable:

  1. Dels danys i de les responsabilitats que pugui incórrer durant l’exercici de la caça, alliberant de qualsevol responsabilitat a la Societat de Caçadors Sant Roc.
  2. A respectar i fer respectar la normativa que la Societat tingui vigent, així com, posar en coneixement de la mateixa, qualsevol fet negligent que pugui ser observat durant l’exercici de la caça.
  3. I com no, respectar les propietats privades, als seus propietaris, el medi ambient i seguir en tot moment les indicacions dels Agents  de l’Autoritat

 

ALLIBERAMENTS PERDIUS

Hi ha previst fer dues soltes de perdiu, per tant, si no hi ha cap entrebanc, es faran:

Els dies 09 de novembre i el  08 de desembre de 2019

Es faran les soltes, a les Partides: RACONS/PONT DE LES CANALS/PARENOVES/ FONTANALS/ COLLETS/ANDORRA i COLLETS DELS OLIVASSOS.

Concretant, entre els límits de la RNC i la TV-3421

 

El tenir una autorització per practicar l’esport de la caça, té unes avantatges, però com no també té els seus deures i cal que siguem responsables.

I per tant, no tolerarem cap mena d’incidència entre caçadors, ni entre propietaris i caçadors.

Creieu sincerament que val la pena discutir, per una peça de caça, per un lloc,…?

És necessari discutir entre persones majors, per temes d’aquesta mena?

Prou dura és la vida, pel dia que sortim a gaudir de la natura, encara tinguéssim que tornar a casa amb el mal rotllo de les discussions,

Creiem que ja és de tothom conegudes, les recomanacions que fèiem sobre el comportament, el respecte i el saber fer de cada soci, creiem que ja ho tenim tots més que sabut, que el respecte comença en nosaltres mateixos i que el portar un arma no ens dona cap altre dret, que el de practicar un esport, que per desgràcia està molt mal vist per la societat actual.

Per tant, no els hi donem menjar a aquells que ens volen destruir.

Qualsevol incidència, fet o sospita, que un soci pugui observar, a la nostra ÀPC, vos agrairíem que ens ho féssiu saber el més aviat possible, per tal de poder donar-li solució.

Tant sols ens queda,  el  desitjar-vos, que la campanya sigui tot lo bona que tots confiem, gaudiu de la natura i, que carai, passeu-vos ho bé, sense mals rotllos, sense mal ambient,  en fi, sigueu feliços.

Per al coneixement del socis, i més, aquells que utilitzàveu el telèfon del Secretari, hem de dir-vos que a voluntat pròpia i després de 35 anys ha cessat del seu càrrec.

Per a contactar en la Societat

correu electrònic a: info@santroc.net           NO TENIM TELÈFON      

Aprofiteu les eines informàtiques.

L’horari d’oficina serà:

Del 23 de setembre fins al final de temporada:

DILLUNS i DIVENDRES de 19 a 20 Hores