Circulars

Descarregar fitxer pdf

 

ÀPC T-10.152

Recordatori de la normativa pera la temporada 2018/19

Aprovada en la Junta General Ordinària del dia 18 de maig de 2018

Dies hàbils de caça ÀPC:   DIJOUS, DISSABTES, DIUMENGES i FESTIUS, TOT EL DIA.

 

Caça Menor

La temporada comença el 14 d’octubre de 2018 i acaba el 3 de febrer del 2019, excepte per  La Perdiu que es tanca la seva caça el dia 06 de gener de 2019.

AQUESTA TEMPORADA NO HI HA PRORROGA DEL TORD!!!!!!!!!!!!!

 

Caça Major

Porc Senglar

Especificacions especials per a la caça del Porc Senglar a la nostra ÀPC T-10.152:

Es concreta en batudes organitzades per la Societat, amb organització del Cap de Colla de la  Societat,  previ Ban Municipal, invitant a tots el Socis.

Seguim un any més amb la prohibició d’ajudar-se del gos, en la caça del tord, a les finques llindants amb les parcel·les de cítrics.

 

Tal i com disposa el punt 16, de la Resolució 4782, de 04 de abril de 2018, publicat al BOE número 85 de data 07 d’abril de 2018 Sec.III pàg. 36736 a 36749

ÉS OBLIGATORIA LA RECOLLIDA IMMEDIATA DELS CARTUTXOS UTILITZATS DURANT LA JORNADA DE CAÇA EN QUALSEVOL MODALITAT DE CACERA

Volem recordar que fa unes temporades es van col·locar 18 contenidors de recollida de baines,

per la nostra ÀPC,  FEU-NE ÚS.

 

Recordatori d’obligat compliment per a tota persona que practiqui la caça a la nostra ÀPC T-10152, bé sigui Soci o invitat:

Per poder practicar la caça serà imprescindible estar en possessió del rebut de la temporada, o de l’autorització pertinent.

En el ven entès que, aquest rebut o autorització,  no té cap valor si no va acompanyat de tota la documentació necessària, en vigor,  per la pràctica de la caça: (Permís d’Armes, Llicencia de Caça tipus A o B, Assegurança Obligatòria i Voluntària. Així com, tota la documentació reglamentaria dels gossos que pugui usar per la practica de la caça).

 

El soci o invitat es fa responsable:

  1. Dels danys i de les responsabilitats que pugui incórrer durant l’exercici de la caça, alliberant de qualsevol responsabilitat a la Societat de Caçadors Sant Roc.
  2. A respectar i fer respectar la normativa que la Societat tingui vigent, així com, posar en coneixement de la mateixa, qualsevol fet negligent que pugui ser observat durant l’exercici de la caça.
  3. I com no, respectar les propietats privades, als seus propietaris, el medi ambient i seguir en tot moment les indicacions dels Agents  de l’Autoritat

 

ALLIBERAMENTS PERDIUS

Hi ha previst fer dues soltes de perdiu, per tant, si no hi ha cap entrebanc, es faran:

els dies 10 de novembre i el  08 de desembre de 2018.

Es faran les soltes, a les Partides: RACONS/PONT DE LES CANALS/PARENOVES/ FONTANALS/ COLLETS/ANDORRA i COLLETS DELS OLIVASSOS.

Concretant, entre els límits de la RNC i la TV-3421

El tenir una autorització per practicar l’esport de la caça, té unes avantatges, però com no també té els seus deures i cal que siguem responsables.

I per tant no tolerarem cap mena de incidència entre caçadors, ni entre propietaris i caçadors.

Creieu sincerament que val la pena discutir, per una peça de caça, per un lloc, etc etc ?

Es necessari discutir entre persones majors, per temes d’aquesta mena?

Prou dura es la vida, per el dia que sortim a gaudir de la natura, encara tinguéssim que tornar a casa amb el mal rotllo de les discussions,

Creiem que ja és de tothom conegudes, les recomanacions que fèiem sobre el comportament, el respecte i el saber fer de cada soci, creiem que ja ho tenim tots més que sabut, que el respecte comença en nosaltres mateixos i que el portar un arma no ens dona cap altre dret, que el de practicar un esport, que per desgràcia està molt mal vist per la societat actual.

Per tant, no els hi donem menjar a aquells que ens volen destruir.

Qualsevol incidència, fet o sospita, que un soci pugui observar, a la nostra ÀPC, vos agrairíem que ens ho féssiu saber el més aviat possible, per tal de poder donar-li solució.

Tant sols ens queda,  el  desitjar-vos, que la campanya sigui tot lo bona que tots confiem, gaudiu de la natura i, que carai, passeu-vos ho bé, sense mals rotllos, sense mal ambient,  en fi, sigueu feliços.

 

Per a contactar en la Societat

correu electrònic a: info@santroc.net           NO TENIM TELÈFON        També estem a Facebook

Aprofiteu les eines informàtiques.

L’horari d’oficina serà:

Del 15 de Setembre fins al final de temporada:

DILLUNS i DIJOUS de 19 a 20 Hores